Trægulv af Douglas planker

Douglas planker til ethvert hjem

Douglas planker er manges foretrukne valg, når der skal lægges nye gulve. De smukke planker fra Douglas-graner har nogle helt særlige kvaliteter, der i sandhed komplimenterer de fleste hjem. Ud over at bringe den storslåede natur ind i hjemmet, så tilføjer Douglas planker en helt særlig atmosfære og stemning, du ikke får med mange andre plankegulve.

Derfor er det ikke så mærkeligt, at mange vælger at ty til de smukke Douglas planker. Ud over at være ekstremt holdbare og solide, har de også et helt særligt udtryk.

Hos Torp Gulve har vi en forkærlighed for det elegante træ, hvorfor vi har specialiseret os i at skabe flotte gulve af massive Douglas planker. Hvad end du er til et gulv med faldende længder, faste længder eller elegant sildebensparket, kan vi lægge et gulv i dit hjem, der med garanti vil passe til dit hus og dit interiør.

 

Få Douglas planker fra majestætiske træer

Douglas planker kommer fra Douglas-graner. Disse træer skiller sig ud fra de andre træer i skoven, og når du går en tur gennem skoven, vil du tydeligt kunne udpege dem. Det er et af de højeste træer i de danske skove, og dens furede bark er tyk og modstandsdygtig. Nålene har en helt speciel citronduft, og træet bag barken er smukt dekoreret af årer og knaster.

Hos Torp Gulve arbejder vi med disse træer med den største respekt. Vi udvælger nøje træer fra de europæiske skove, og vi går højt op i, at hvert et led i processen fra fældning, til Douglas plankerne bliver lagt, foregår bæredygtigt.

Med Douglas planker får du et harmonisk og elegant trægulv med masser af muligheder. Da Douglas-graner kan blive op til 60 meter høje, er det muligt at skabe lange  planker, der giver et ekstravagant og unikt udtryk. Men uanset hvilket gulv du vælger, er du sikker på at få et gulv, der vækker opsigt og vidner om naturens skønhed.

 

Giv boligen nyt liv med gulv af Douglas planker

Med et gulv af Douglas planker får du et lækkert og eksklusivt gulv, du kan få glæde af i mange år fremad. Det tidløse udtryk gør, at et gulv af Douglas planker kan passe ind til de fleste af tidens trends og tendenser – både nu, men også for fremtiden.

Drømmer du om at få lagt planker i dit hjem? Læg trygt opgaven i hænderne på vores dygtige og erfarne team. Vi arbejder med træet med største respekt og omhu, og vi er ikke tilfredse med det endelige resultat, før du er.

Vi kommer gerne forbi dig og tager et kig på dit gulv, og ud fra dine ønsker og behov samt din boligs udtryk kommer vi sammen frem til det helt rigtige gulv af Douglas planker.

Vil du høre mere om vores plankegulv? Så kontakt os på 22189144.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere